Sunset Boulevard søger marketing-praktikant

Ambitiøs, højt drive og med et hjerte, der brænder for marketing? Så kig med her! Vi er en arbejdsplads, hvor man ikke bare går på job, men også et hjemsted for stærke relationer, smil, store ambitioner og modet til at turde… Vi er en virksomhed, der tør udfordre markedet, både når det gælder nye forretningsmodeller men også når vi taler grøn omstilling. I marketingafdelingen arbejder vi med hele kædens eksterne kommunikation. Alle idéer værdsættes, og der er kort vej fra idé til implementering - og tempoet er højt.

Om stillingen
Som marketing-praktikant hos Sunset Boulevard vil du blive en del af marketingteamet, som er i gang med mange spændende tiltag, både når det gælder online og offline markedsføring.

Vi kan tilbyde et spændende praktikophold i en virksomhed, hvor der ikke er langt fra ide til virkelighed og hvor man kan få lov til at få indflydelse, hvis blot man viser engagement og faglighed. Som praktikant hos os vil du få en bred indsigt i marketing-paletten og vi vil gøre alt for, at du efter dit praktikforløb har fået masser af relevant erfaring i din rygsæk.

Stillingen er ulønnet, men Sunset Boulevard tilbyder forplejning i form af frokost. Arbejdstiden er mellem 08-16 (efter aftale). Du vil som udgangspunkt have din daglige gang på kontoret i Kolding, men der vil også være rig mulighed for at arbejde hjemmefra.

Opgaver
Som praktikant hos Sunset Boulevard vil du være med i udviklingen og udarbejdelsen af det daglige indhold til sociale medier og offline kampagner, herunder:

 • Udvikle ideer og tekster til indhold på sociale medier
 • Overveje indhold, tekst og one-liners til nyhedsbreve
 • Koordinering og bestilling af alt POS-skiltemateriale til restauranterne
 • Koordinering af kampagnematerialer fra start til slut… helt frem til opfølgning på levering til restauranterne
 • Koordinering af åbningsprogram ifbm. åbninger af nye/renoverede restauranter
 • Intern kommunikation ud til kollegaerne i restauranterne

Om dig
Vi forestiller os, at du er i gang med en uddannelse indenfor marketing, digital kommunikation e.lign. Vigtigt er det, at du er:

 • Velformulerende og stort set fejlfri i skriftlig dansk
 • Iderig og kommercielt tænkende
 • Stærk indenfor kommunikation, skriftligt såvel som mundtligt
 • Nysgerrig/har kendskab til/erfaring med digital marketing
 • Fuld af gå-på-mod, er positiv og tror på, at ”the sky is the limit”
 • Selvstændig, ambitiøs og kvalitetsbevidst.

Varighed:
Vi vil vægte at praktikanten kan være hos os så længe som muligt – således vil et forløb på min. 4 måneder være at foretrække.
Tiltrædelse: Hurtigst muligt.

Er du interesseret?
Vi inviterer løbende kandidater til samtale, så søg stillingen allerede i dag.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Arbejdssted

Nordager 26, 6000 Kolding

Stillingstype

Praktikant

Ansøgningsfrist

Hurtigst muligt

Startdato

Hurtigst muligt

Oprettet

04.09.2020

Ansøg

Vil du holdes opdateret med nye ledige stillinger? Med en jobagent får du automatisk tilsendt relevante jobannoncer.

Opret Jobagent

Kontaktperson

Caroline Kvist

Digital Manager

Telefon 24 48 59 24

Virksomhedsbeskrivelse


Om Sunset Boulevard

Sunset Boulevard er en dansk landsdækkende kæde med 43 restauranter og flere er på vej. Sunset Boulevard er et fastfood koncept med fokus på Premium råvarer der rækker udover de traditionelle burgere og fastfoodkæder. Virksomheden har et klart mål om at øge markedsandelen i Danmark igennem kvalitet, effektivitet og miljørigtige hensyn.


Værdier

Sunset Boulevard er en kæde med stærke, danske værdier. Vi arbejder hver dag på at give vores gæster en unik oplevelse, både hvad angår vores mad og service, og derfor spiller værdier som ærlighed, åbenhed og hjælpsomhed en stor rolle i hele Sunset Boulevard.